PREGUNTES FREQÜENTS

Què és Agile TV?

Petit, però alhora molt gran

Quan tinguis a les teves mans Agile TV BOX, et sorprendrà per la seva mida tan petita i disseny atractiu i, sobretot, per les nombroses funcionalitats que ofereix aquest dispositiu multimèdia del qual podràs treure tot el partit que desitgis, ja que et permet gaudir, fins i tot, de continguts en 4K.

TV BOX amb Android TV

TV BOX té com a sistema operatiu Android TV, per la qual cosa podràs instal·lar aplicacions compatibles amb aquest sistema per gaudir-ne sempre que vulguis i convertir el teu televisor en una Smart TV (si encara no ho és).

Si coneixes i fas servir el sistema Android al teu telèfon intel·ligent o tauleta tàctil, Android TV és molt similar i les aplicacions funcionen de la mateixa manera.

TDT integrat

El teu TV BOX té integrat un sintonitzador de TDT, que, connectant-lo a la presa d'antena i sintonitzant els canals de televisió, et permetrà veure els canals disponibles a la teva zona.

 

A més, comptaràs amb l'opció de gravar continguts i tenir-los a la teva disposició durant 100 dies o accedir als dels darrers 7 dies.

Més que un descodificador

El TV BOX, mitjançant les seves connexions i ports externs (disponibles a la part posterior), et permet, sobretot a través del port USB*, connectar un teclat, ratolí, joystick, discos durs, memòries USB, etc. per poder fer servir i gaudir les funcionalitats del teu TV BOX jugant a videojocs, escoltant música, veient pel·lícules, etc.

 

* Per poder obrir els fitxers, hauràs de descarregar una aplicació de gestió de fitxers des de la nostra secció Aplicaciones / Utilidades.

Control remot per veu

El comandament a distància té opció de veu, així que, si no vols utilitzar els botons, podràs fer cerques directament parlant al comandament.

 

Només cal prémer el botó Micròfon i parlar tot seguit a la part superior del comandament per fer la recerca corresponent als continguts del TV BOX.

Instal·lació i configuració

Què conté la capsa del TV BOX?

1 TV BOX 4K amb sistema operatiu Android TV certificat per Google.
1 comandament a distància Bluetooth amb control de veu.
1 cable HDMI.
1 cable de xarxa Ethernet.
1 presa d’alimentació de 220 V.
2 piles AAA d’1,5 V.

Connexions del TV BOX

img01.jpg

A. Entrada òptica d’àudio: serveix per connectar el TV BOX per cable òptic a un amplificador d’àudio, per exemple.

B. Cable d’antena TDT: connexió per connectar el cable d’antena coaxial que et permetrà veure els canals de TV disponibles a la teva zona.

C. Port HDMI: la connexió que porta la imatge i el so al teu televisor.

D. Port Ethernet: connexió amb la xarxa per poder gaudir dels continguts i funcionalitats a través d’Internet.

E. Port d’alimentació: on es connecta la presa d’alimentació de 12 V que subministra corrent al TV BOX.

F. Port USB: on pots connectar (també amb un connector múltiple) dispositius amb connexió USB, com un ratolí, teclat, joystick, discos durs, memòries USB, etc., per accedir als teus continguts o fer servir els que estan disponibles al TV BOX.

G. Ranura targeta micro SD: on pots introduir una targeta micro SD i accedir al seu contingut.

Comandament del TV BOX

El pràctic comandament del TV BOX té les funcionalitats necessàries perquè gaudeixis del teu dispositiu:

mando.jpg

- Accés Agile TV: des d’aquest botó podràs accedir en qualsevol moment als continguts i funcionalitats d’Agile TV i tornar sempre des d’on siguis al menú principal d’Agile TV.

 

- Accés Guía de TV: des d’aquest botó pots entrar a la Guia de programació de tots els canals de televisió de TDT disponibles a la teva zona.

 

- Accés a Enregistraments: des d’aquest botó podràs accedir directament als continguts que has enregistrat.

 

- Accés Sky: botó que et dona accés als canals de TV i al contingut a la carta (pel·lícules, sèries) de la plataforma Sky.

 

- Accés Videoclub: botó per accedir a les pel·lícules de taquilla de lloguer i compra.

 

- Accés Android TV: amb aquest botó pots accedir al menú Android TV per instal·lar i utilitzar aplicacions i utilitats, navegar, etc.

 

- OK: botó amb el qual selecciones una opció del TV BOX.

 

Accés Aplicacions: botó amb el qual accediràs directament a les aplicacions que tens instal·lades i a una àmplia llista d’apps descarregables.

- Altres botons: 

 

Canals: per desplaçar-se d'un canal de TV a un altre.

Control volum: per apujar o baixar el volum.

Silencia l'altaveu: per treure el so).

Enrere: per desplaçar-se a la pantalla anterior del TV BOX. 

Cursor: per desplaçar-te al teu gust per les diferents funcionalitats del dispositiu.

Connexió/Desconnexió: per encendre el TV BOX o posar-lo en espera.

 

Completa els dígits que falten en el DNI del titular del contracte

CONNECTA I CONFIGURA EL TEU TV BOX

La instal·lació del TV BOX és molt senzilla:

1. Situa el TV BOX prop del televisor (que ha de tenir connexió HDMI) i connecta'l a la presa de corrent.

 

Està actiu quan la llum inferior és de color verd i inactiu quan és vermella. Si la llum és taronja, estàs utilitzant les seves funcions.

 

2. Connecta el cable d'antena (coaxial) a la part posterior del TV BOX.

 

3. Connecta el cable HDMI al TV BOX i al port que vulguis del televisor. Recorda quin port és per poder seleccionar-lo després al televisor.

 

La clàssica televisió de tub no et valdrà perquè no té aquest tipus de connexió, però sí un monitor d’ordinador que tingui connexió HDMI.

 

4. Connecta el cable de xarxa Ethernet al TV BOX. Aquest cable de xarxa també ha d’estar connectat a una presa de xarxa activa o a l’encaminador corresponent (ADSL, Fibra).

 

Si no és possible, pots optar per connectar el teu dispositiu a través de wifi després d’iniciar-lo (o en qualsevol altre moment).

 

Es recomana la connexió directa per cable de xarxa Ethernet perquè l’experiència amb el TV BOX sigui més completa. També és factible instal·lar un PLC per gaudir de totes les utilitats del TV BOX.

 

5. Posa les dues piles AAA d’1,5 V al comandament Bluetooth del TV BOX.


6. Després d'aquesta primera arrencada, comença el procés d'instal·lació del TV BOX, que és molt senzill i ràpid:

 

segueix els passos que se’t van indicant a la pantalla de la TV, seleccionant l’idioma, aparellant el comandament, sintonitzant els canals de televisió TDT disponibles a la teva zona, etc.

 

Només cal seguir la guia d’instal·lació i l’ajuda en pantalla i veuràs com és de fàcil posar a punt el teu dispositiu.

 

En aquestes pantalles se’t demanarà que introdueixis el teu compte de Google per poder descarregar aplicacions i el compte d’Agile TV per accedir a tot el contingut.

 

Si accedeixes des de la teva TV: després de les pantalles de benvinguda, se’t demanarà que introdueixis el DNI del titular del servei.

 

A continuació, podràs verificar si el correu amb el qual vas donar d’alta el servei d’Agile TV és correcte. El podràs modificar en aquest mateix pas.

 

Pots veure el vídeo d’activació a continuació:

Si accedeixes des d’un dispositiu mòbil: introdueix el correu electrònic amb què t'has donat d’alta al servei i crea la teva contrasenya.

 

Si vols modificar la teva contrasenya, pots accedir a aquest enllaç i fer la petició.

 

Pots veure el vídeo d’activació a continuació:

Si has trobat cap problema amb algun pas de l'activació o la sintonització de canals, posa't en contacte amb el servei d'atenció al client.

Cal que introdueixi el meu compte de Google per activar o accedir al servei d’Agile TV?

No cal. Pots utilitzar el servei d’Agile TV sense un compte de Google i sense iniciar sessió a Google Play Store.

Cal que introdueixi el meu compte de Google per descarregar aplicacions?

Sí, per poder descarregar aplicacions a la teva TV has d’iniciar sessió a Google Play Store introduint el correu electrònic i la contrasenya que facis servir habitualment.

 

Pots afegir el teu compte de Google durant el procés d’activació del dispositiu des d’una de les pantalles d’inici o en qualsevol moment, des de les icones del menú Configuració/Més Configuracions/Comptes/Afegeix un Compte.

Quants comptes de Google puc tenir configurats al TV BOX?

Només se’n pot configurar un (que val per a tots els usuaris del TV BOX). Per introduir-ne un altre, cal esborrar l’anterior (si n’hi ha) a Configuració/Més Configuracions/Comptes/Afegeix un Compte, després d’eliminar l’anterior a Configuració/Més Configuracions/Comptes i seleccionar el compte de Google per eliminar-lo.

 

El procés és el mateix si ho fas des d’Agile TV, però hauràs d’entrar a Configuración/Más ajustes. Després d’això ja es pot configurar un nou compte.

Configuració en imatges

Sincronitza el teu comandament

1.png

Selecciona l'idioma

Captura de pantalla 2019-09-26 a las 10.

Inicia la sessió amb el teu compte de Google

Captura de pantalla 2019-09-26 a las 10.

Condicions de Servei i Política de Privacitat de Google

Captura de pantalla 2019-09-26 a las 10.

Inicia una sessió al Agile TV

Captura de pantalla 2019-09-26 a las 10.

Confirma el teu correu electrònic

Captura de pantalla 2019-09-26 a las 10.

Ja ets a Agile TV

Captura de pantalla 2019-10-24 a las 11.
Captura de pantalla 2019-10-24 a las 11.
 

Opció per cercar continguts disponibles a Agile TV a través d’un teclat virtual.

Dubtes secció Cercar


Com faig una cerca a Agile TV, a Google o a Google Store?

Per fer una cerca dins de lentorn Agile TV, pots fer servir un teclat virtual o el comandament a distància (o bé un teclat o ratolí connectat via USB).
 
En el cas del cercador de Google i Google Store al menú d Android TV, pots utilitzar el comandament dAgile TV, un teclat virtual i el control remot per veu del comandament a distància.

 

Tens problemes per iniciar sessió?

Si tens problemes per iniciar sessió, ja sigui perquè és la primera vegada que accedeixes, has oblidat la contrasenya o el correu electrònic o vols canviar el correu electrònic associat a aquest compte, pots fer la petició accedint a 

aquest portal.

Tens problemes per sintonitzar els canals?

Si tens problemes per sintonitzar els canals de TDT perquè no t'arriba prou senyal o per qualsevol altre motiu, posa't en contacte amb el servei d'atenció al client i t'ajudarem a solucionar-ho.

Continguts

1. AGILE TV

Agile TV et permet accedir de manera fàcil i còmoda a un gran nombre de continguts de lleure, entreteniment i cultura. Des de canals de televisió fins a plataformes a la carta amb cinema i sèries, videojocs, aplicacions, etc.

Prement el botó Accés Agile TV del comandament a distància, pots entrar a Agile TV (o sortir-ne i tornar a la secció on eres), i també fent clic a l’aplicació Agile TV des del menú d’Android TV.
 
Sempre que seleccionis una opció o una icona d’Agile TV, veuràs com canvia del color blanc al verd (i, fins i tot, augmenta de mida, segons els casos). Prem el botó OK del comandament a distància per accedir-hi.

Dubtes sobre daccés a Agile TV Box

On puc gaudir d’Agile TV?

Pots gaudir dels continguts que ofereix Agile TV des del TV BOX amb Android TV que et proporciona el teu operador de telefonia.
 
Agile TV també està disponible per a telèfons intel·ligents i tauletes tàctils?

Sí, tant per a Android com per a iOS. Totes dues versions poden descarregar-se a Google Play i a l’App Store, respectivament. Quan l’aplicació ja estigui instal·lada al teu dispositiu, només cal que introdueixis el nom d’usuari i contrasenya per entrar i gaudir d’Agile TV.

Puc descarregar Agile TV en altres TV BOX amb Android TV des de la Google Store?

Només pots gaudir d’Agile TV al territori espanyol.

Secció Guía TV

Pots accedir a la Guia TV a través del menú d’Agile TV o del comandament a distància amb el botó Accés Guia TV.
En aquesta graella televisiva podràs veure quins programes s’estan emetent o s’emetran als diferents canals de televisió en obert de la TDT que t’ofereix Agile TV.

Guita-TV.jpg

Secció En directo

A través d’aquesta opció podràs veure en directe els diferents canals de televisió de TDT disponibles, tant públics com privats, nacionals, autonòmics i locals, segons en quina zona del país et trobis.

Tv-en-directo.jpg

Funcionalitats dels directes

Captura de pantalla 2019-09-26 a las 14.
Captura de pantalla 2019-09-26 a las 14.
Captura de pantalla 2019-09-26 a las 14.

Secció No t´ho perdis a Agile TV

te-lo-perdiste.jpg

El lloc on pots recuperar de manera immediata els teus programes, sèries, pel·lícules preferides, etc. ja emesos i que no has pogut veure. Estan disponibles durant 7 dies i els pots veure tantes vegades com vulguis durant aquest termini.
Pots triar entre els continguts seleccionats per Agile TV de l’última setmana per escollir l’espai corresponent emès dins de l’oferta de canals disponible i veure’l a l’instant.

Accés a Rakuten TV des del menú

rakuten-tv.jpg

Des dl’aquí pots accedir al millor entreteniment per a tota la família de la plataforma Rakuten TV, així com accedir a la subscripció de Rakuten Wuaki.

Per veure els continguts has de subscriure’t al servei. També pots accedir des de la secció Aplicaciones.

Accés a Amazon Prime Video des del menú

prime-video.jpg

Accés directe per gaudir de continguts Prime Original i de les pel·lícules i sèries més populars del moment, per veure quan i on vulguis. Per veure els continguts has de subscriure’t al servei.

Accés a Videoclub des del menú

videoclub.jpg

Des d’aquí pots accedir a les pel·lícules i sèries en modalitat de Vídeo a la carta que t’ofereix Agile TV. Prement el botó Accés Videoclub del comandament també pots entrar al Videoclub.

Accés a Enregistraments des del menú

grabaciones.jpg

El lloc on pots trobar els continguts de televisió que hagis enregistrat. Des d’aquesta opció pots accedir als enregistraments que hagis realitzat de canals de televisió, amb un màxim de 350 hores, disponibles durant 100 dies les 24 hores del dia.
 
Tingues en compte que els enregistraments no es fan directament al TV BOX, sinó al núvol, de manera que no ocupen espai al TV BOX. El botó Acceso Mi TV permet accedir a Grabaciones.

Dubtes sobre els enregistraments


Puc enregistrar emissions de televisió?

Sí, dels canals que pots veure en directe a través d’Agile TV i per als quals existeix aquesta opció d’enregistrament.
 
Durant quant de temps tinc disponibles els meus enregistraments?

Durant 180 dies.
 
Quantes hores de programes, pel·lícules o sèries puc enregistrar?

350 hores.
 
Puc enregistrar un programa que ja ha començat?

Sí, i s d’enregistrarà des del principi i complet. Si no pots (perquè, per exemple, ja s’ha acabat l’emissió), hi ha l’opció d’accedir-hi des de Te lo perdiste durant 7 dies.

Accés a Aplicacions des del menú

aplicaciones.jpg

Agile TV t’ofereix una selecció d’aplicacions recomanades que pots instal·lar al TV BOX amb Android TV en diferents apartats: Destacades, Entreteniment, Esports, Infantil, Informació, Música i Ràdio, i Jocs.

Accés a Continguts des del menú

contenidos.jpg

Una secció dedicada a descobrir continguts d’actualitat, on poder gaudir de llistes de reproducció de música, canals de notícies en directe de diferents països, canals d’esports i els millors continguts infantils i d’entreteniment.

Accés a Cercar des del menú

buscar.jpg

Accés a La Meva TV des del menú

mi-TV.jpg

Aquí hi trobaràs els continguts que has marcat com a preferits i que, d’aquesta manera, es troben a la teva disposició.

Accés a Configuració des del menú

configuracion.jpg

Des d’aquí pots afegir un nou perfil d’usuari, cercar canals de TV, establir un control parental o, si entres a les opcions, configurar el TV BOX.

2 .ICONES QUE CAL TENIR EN COMPTE A AGILE TV

En algunes de les opcions i apartats d’Agile TV hi trobaràs diverses icones com aquestes (en blanc amb fons gris estan sense seleccionar, en negre i amb fons verd, seleccionades) i, fent clic a OK del comandament a distància, entraràs dins l’opció seleccionada:

inicio.jpg

Inici: Fent clic aquí tornaràs al menú general d’Agile TV.

generos.jpg

Gèneres: Fent clic entraràs en els gèneres disponibles.

buscar.jpg

Cercar: Fent clic aquí podràs fer cerques en els continguts d’Agile TV.

grabaciones-programadas.jpg

Enregistraments programats: Fent clic aquí podràs entrar i veure els enregistraments programats.

grabaciones.jpg

Enregistraments: Fent clic aquí podràs entrar i veure els enregistraments existents.

cambiar-dia.jpg

Canviar dia: Opció per canviar de dia a la Guía TV.

categorias.jpg

Categories: Opció per entrar a les categories de les Aplicacions.

3 .SECCIONS D’AGILE TV EN IMATGES

Pantalla en directe d’un canal de TV

Programa-en-vivo.jpg

Per poder veure els canals de TV de la TDT en obert, és imprescindible que el TV BOX estigui connectat a una presa d’antena i haver sintonitzat prèviament aquests canals. Si has tingut cap problema per sintonitzar els canals d’aquesta manera, si us plau, posa’t en contacte amb atenció al client.

Pots triar quin canal de TV vols veure a través del menú en pantalla, des de la Guia TV o des d’un dels canals emprant el cursor del comandament a distància i les fletxes verticals (amunt i avall per saltar d’un a l’altre), i seleccionar el que vulguis amb el botó OK.

Si vols seleccionar un programa d’aquest canal de televisió, pots moure’t amb el cursor i les opcions de les fletxes horitzontals.

Pantalla de la Guía TV

Guia-Tv.jpg

A través de l’opció Guía TV pots entrar a la guia de televisió amb la graella televisiva actual i dels propers dies, la qual cosa et permetrà saber quan emeten els diferents espais i, fins i tot, programar-ne l’enregistrament amb antelació.

Si entres a l’espai desitjat, desplaçant-te amb el cursor del comandament a distància, tant amb les fletxes verticals com horitzontals, podràs seleccionar l’emissió que vulguis prement OK.

Pantalla de la fitxa del programa en emissió

Ficha-programa.jpg

Si entres a l’opció Más información podràs veure més informació i dades de l’espai televisiu que seleccionis, i el podràs veure en directe (si s’emet en aquests moments) amb l’opció d’anar al canal en directe que l’emet, mirar-lo des del principi o afegir un enregistrament.
 
Si es tracta, per exemple, d’una sèrie o un programa que s’emeti de manera regular, és possible anar a més episodis, Programar recordatori, Afegir enregistrament o Gravar sèrie des d'aquest esdeveniment.

Ficha-programa--grabacion.jpg

Opció Idiomas per triar idiomes i subtítols

No-te-lo-pierdas.jpg

Dubtes sobre canals en directe


Quins canals de TV puc veure a Agile TV?

Des d’Agile TV pots accedir als canals estatals de TDT en obert tant en SD (definició estàndard) com en HD (alta definició), tant públics com privats, i, segons en quina zona de l’Estat et trobis, podràs gaudir també de canals autonòmics i locals (fins i tot estrangers, si ets a prop d’alguna frontera).
 
A més, si et subscrius a la plataforma Sky, podràs accedir a canals privats de TV no
disponibles en obert.

Com sintonitzo els canals de TV?

Per poder veure els canals de TV en obert, cal que connectis un cable coaxial a la presa d’antena de la teva llar i, després, a la presa d’antena del TV BOX.
 
A continuació, sintonitza els canals (entra a Configuració/Cercar fonts de canals/Canals de televisió) i, en poc temps, ja els tindràs actius i disponibles per veure’ls.

Si tens problemes per sintonitzar els canals de TDT perquè no t’arriba prou senyal o per qualsevol altre motiu, posa’t en contacte amb el servei d’atenció al client i t’ajudarem a solucionar-ho.


Com ordenar els canals?

És molt senzill ordenar els canals de televisió al teu gust seguint aquests passos senzills: Primer, dirigeix-te a la icona de Configuració, ves a l’apartat Ajustus, Canviar perfil i fes clic al Llapis. A continuació, ves a Gestionar canals i, per últim, a Endreçar canals.
Aquí ja pots prémer el canal que vulguis canviar d’ordre i moure’l fins a la posició on el vulguis col·locar.

Idioma-de-subtítulo.jpg
Idioma-de-audio.jpg

Subtítols
Hi ha continguts que donen l’opció d’accedir-hi de manera subtitulada, en castellà, anglès o altres idiomes, segons lorigen.

Idiomes
Pots accedir als continguts en castellà, tot i que altres continguts estan disponibles en anglès i altres idiomes, segons lorigen.
 

Pantalla de la secció No t'ho perdis

Pantalla gèneres de la secció No t'ho perdis

seleccionar-generos.jpg

Pantalla secció de Videoclub

videoclub.jpg

Pantalla de fitxa de pel·lícula

Videoclub-Ficha-pelicula.jpg

Pantalla secció Aplicacions

aplicaciones.jpg

Dubtes sobre les aplicacions


Les aplicacions recomanades per Agile TV són sempre les mateixes?

No. Es van renovant i canviant a mesura que n’apareixen de més noves i útils per a l’usuari.
 

Les condicions d’ús i servei per a Agile TV i els seus continguts, Google o les aplicacions incloses són les mateixes?

No, i per això cal que llegeixis detingudament les condicions d’Agile TV i totes les altres abans d’acceptar-les i utilitzar els continguts.


Puc instal·lar totes les aplicacions que vulgui al TV BOX?

Pots fer-ho fins a un cert límit, ja que el TV BOX té una capacitat concreta i, tenint en compte que algunes aplicacions (com les de videojocs) tenen una mida considerable, t’aconsellem que, a mesura que instal·lis noves aplicacions, vagis traient les que ja no fas servir perquè sempre tinguis espai disponible.
 
Per instal·lar una aplicació, entra al menú d’Android TV prement el botó Google Android TV, ves a la Google Store i cerca i instal·la les apps disponibles per a Android TV.
 
Per desinstal·lar una aplicació, entra al menú d’Android TV a
Ajustaments / Aplicacions / Aplicacions descarregades i tria la que vols esborrar. El procés és el mateix si ho fas des d’Agile TV, però hauràs d’entrar a Configuració / Més ajustos.

Pantalla secció Aplicaciones

categorias-apps.jpg

Pantalla secció La meva TV

la-meva-TV.jpg

Pantalla Menú de configuració

configuracion.jpg

Opció Afegeix un perfil

Canviar-perfil.jpg

Pantalla per activar el Control Parental

control-parental-03.jpg
control-parental-04.jpg
control-parental-05.jpg

Dubtes sobre el Control Parental


Protecció dels menors

No tots els continguts disponibles des del TV BOX són per a tots els públics. Recomanem parar atenció a les qualificacions per edats disponibles i utilitzar, quan sigui necessari, l’eina disponible de Control parental per protegir especialment els menors de 18 anys.

 

Control Parental

Per controlar i filtrar els continguts d’Agile TV, disposes de l’eina de control parental accessible des del menú d’Agile TV, entrant a: Configuració i Cambiar perfil. Posa’t sobre el perfil que vols i fes clic a Editar (icona de llapis). T’apareixerà l’opció Establir Control Parental i aquí podràs introduir la contrasenya de 6 dígits.

El PIN per defecte és 123456.

A continuació, podràs bloquejar els canals de TV que desitgis i activar la restricció d’edat segons els continguts a Espanya (la qualificació per edats va de Tots els públics a +7, +12, +16 i +18 anys).
 
Un cop indicada la franja d’edat que vols restringir, en accedir als continguts d’edat superior, et demanarà que introdueixis la contrasenya de 6 dígits per poder veure el contingut.
 
Aquest PIN es pot modificar accedint al teu perfil des de: Configuració / Canviar perfil / Edita (icona de llapis) i Canvia la contrasenya.

Com recupero el meu PIN si no el recordo? 

Si no recordes el teu PIN, contacta amb atenció al client de Parlem, trucant al 1713.

Cercar fonts de canals

Fuentes-de-canales.jpg

Problemes i dubtes? T’ajudem

El TV BOX no funciona?

 

 

 • Comprova que està ben connectat a la presa de corrent.

 • Revisa que la llum inferior és de color verd (si és vermella, toca el botó superior del TV BOX o el botó de Connexió/desconnexió del comandament a distància perquè passi a verd).

 • Comprova que dirigeixes el comandament en direcció al TV BOX.

 • Verifica que, en prémer qualsevol botó, s’encén un indicador taronja a la part inferior del TV BOX.

 • Desconnecta el TV BOX de la presa de corrent, torna a connectar-lo i deixa que arrenqui automàticament.

 

 

Agile TV o els continguts del TV BOX han desaparegut?


Reinicia el TV BOX. Dins d'Agile TV, entra a Configuració/Més Ajustus/Emmagatzematge y restauració/Restablir dades de fàbrica i confirma aquesta acció.

 

O bé, dins del menú d'Android TV, entra a Configuració/Més Ajustus/Emmagatzematge y restauració/Restablir dades de fàbrica . També hi ha l’opció de prémer el botó Reset (situat a la base del TV BOX), que permet restablir les dades de fàbrica prement-lo durant 10 segons amb un objecte punxegut.

 

Molt important: si fas això, perdràs tots els continguts, aplicacions i configuracions pròpies que hagis creat fins al moment.

 

El comandament a distància no funciona?

 

 • Comprova que les dues piles AAA d'1,5 V estan posades i en la posició de polaritat (positiu + i negatiu -) correcta.

 • Canvia les dues piles AAA d’1,5 V per piles noves: obre el compartiment de les piles movent la tapa, treu les piles i substitueix-les per unes altres, respectant la polaritat i procurant que siguin del mateix tipus. Convé treure les piles quan el comandament no s'hagi de fer servir durant un temps prolongat.

 • Verifica que, en tocar qualsevol botó del comandament, la llum vermella superior del comandament parpelleja.

 • Apunta el comandament correctament cap al TV BOX.

 • Apaga el TV BOX (desconnectant-lo de la presa de corrent), torna a encendre’l (connectant el TV BOX novament a la corrent) i prova una altra vegada si funciona el comandament a distància.

 • Torna a aparellar el comandament a distància amb el TV BOX a través de Bluetooth.

 

Per a què serveix el botó Pairing que hi ha a la base del TV BOX?


Per aparellar un dispositiu Bluetooth (com el comandament a distància) amb el TV BOX.

 

Puc utilitzar el TV BOX des del meu telèfon intel·ligent o tauleta tàctil?


Sí, si tens actiu el Bluetooth tant del TV BOX com del telèfon intel·ligent o la tauleta tàctil, o tots dos a la mateixa xarxa wifi.

Quan configures el TV BOX pots triar aquesta opció i gestionar el TV BOX a través de l’aplicació Android TV que se t’instal·la al telèfon intel·ligent o la tauleta tàctil accedint des de Configuració a l’opció Afegeix accessori o amb el botó Pairing que hi ha a la base del TV Box.


 

No hi ha so?

 

 • Toca la tecla Silencia altaveu per tornar el so al TV BOX.

 • Revisa el botó de volum del comandament i apuja’l per si estigués massa baix.

 • Repassa si la connexió HDMI amb el televisor és la correcta i les connexions d’àudio (si n’hi ha) per la sortida òptica.

 • Comprova el volum del televisor.

 • Comprova si l'emissió que mires té àudio.

 • Desconnecta el TV BOX de la presa de corrent, torna a connectar-lo i deixa que arrenqui automàticament.


No hi ha imatge dels canals de televisió

 

 • Revisa si la connexió HDMI amb el televisor és la correcta.

 • Comprova que has seleccionat l’entrada HDMI corresponent del televisor.

 • Torna a sintonitzar els canals de TV.

 • Comprova que tens connectat al TV BOX el cable d’antena (coaxial) de la presa d’antena de la casa.

 

Si tens problemes per sintonitzar els canals de TDT perquè no t'arriba prou senyal o per qualsevol altre motiu, posa't en contacte amb el servei d'atenció al client i t'ajudarem a solucionar-ho.

 

Com engego el TV BOX si està en espera?


Prement el botó de Connexió/desconnexió del comandament a distància o prement el botó gran de la part superior del TV BOX.

 

Com apago el TV BOX?


Si vols apagar realment el TV BOX, mantén pressionat el botó de Connexió/desconnexió del teu comandament durant uns deu segons. (També el pots desconnectar de la xarxa elèctrica).

 

Això farà que s’apagui el dispositiu i no es quedi en espera (dispositiu amb llum vermella), que és com es queda quan l’apagues amb un sol clic.

 

El TV BOX es posa en espera/suspensió ell sol?


Aquesta és una funcionalitat del TV BOX per estalviar energia després de diverses hores d’inactivitat. Aquesta configuració la pots modificar al teu gust a Más ajustes/Salvapantallas a Agile TV. Aquí també pots decidir quan s’activa l’estalvi de pantalla.

 

Com torno a la configuració original del TV BOX?


Dins d’Agile TV, entra a Configuración/Más Ajustes/Almacenaje y restauración/Restablecer datos de fábrica i confirma aquesta acció, o bé, dins del menú d’Android TV, entra a Ajustes/Almacenaje y restauración/Restablecer datos de fábrica i confirma aquesta acció. Molt important:

 

si fas això, perdràs tots els continguts, aplicacions i configuracions personals pròpies que hagis creat fins al moment.


 

No puc veure els continguts propis (memòries USB, discos durs)

 • Comprova que tens descarregat un gestor de fitxers. El pots descarregar des de la secció Utilitats de la pàgina Aplicacions del menú.

 • Torna a connectar el dispositiu corresponent al port USB del TV BOX.

 • Comprova que el dispositiu és compatible amb el TV BOX.


 

Puc accedir a Internet?


Mitjançant el TV BOX, pots accedir a Internet i als continguts disponibles a la xarxa, així com a les aplicacions i serveis inclosos dins el dispositiu.

He connectat un disc dur i no tinc accés des del TV BOX?


Segurament perquè no és compatible amb el TV BOX, que admet FAT32, EXT2, EXT3 i EXT4, però no exFAT ni NTFS. El TV BOX admet discos durs de qualsevol mida sempre que estiguin en els formats compatibles esmentats.

El TV BOX no es connecta a Internet?

 

 • Comprova que el cable de xarxa Ethernet està connectat correctament per una part a la presa de xarxa i per una altra al TV BOX.

 • Comprova que el cable Ethernet està en bon estat i no té les clavilles de connexió trencades o algun cable solt.

 • Connecta el cable de xarxa a una altra presa de la casa i al TV BOX.

 • Si altres dispositius connectats a la xarxa funcionen correctament, desconnecta el TV BOX del corrent elèctric, torna a desconnectar-lo i deixa que torni a arrencar automàticament.

 

Com accedeixo al menú d'Android TV?

 

Prement el botó Google Android TV del comandament a distància.

 

Puc utilitzar Google Cast?


Gràcies a la funcionalitat Google Cast instal·lada al TV BOX, pots enviar al televisor el contingut en streaming del teu telèfon intel·ligent o tauleta tàctil.

 

Es pot fer servir wifi o connexió per xarxa indistintament al TV BOX?


Sí, qualsevol dels dos, però és recomanable fer servir l’opció de xarxa per aprofitar més bé les funcionalitats del TV VOX.

 

Els dispositius Bluetooth poden interferir amb el TV BOX?


Com que el comandament a distància funciona via Bluetooth, pot ser que un altre dispositiu proper amb el Bluetooth activat vulgui vincular-se amb el TV BOX.

 

N’hi ha prou que cancel·lis aquesta sol·licitud de vinculació per seguir amb el Bluetooth actiu (necessari perquè funcioni el comandament a distància).


 

Puc utilitzar un commutador HDMI per portar el senyal del TV BOX al televisor?


Es recomana connectar directament el TV BOX i el televisor per evitar pèrdues de senyal de so i imatge.

Per què serveix el Reset situat a la base del TV BOX?


Si el prems amb un objecte punxegut durant 10 segons, el Reset permet restablir les dades de fàbrica si tens algun problema per entrar a la Configuració del TV BOX. A més, si prems Reset una sola vegada, reinicies el TV BOX sense haver de desendollar-lo de la presa de corrent.