PREGUNTES FREQÜENTS

AGILE TV

QUÈ ÉS AGILE TV?


L’Agile TV Box és un dispositiu que et permetrà sintonitzar i ordenar els teus canals de la TDT, enregistrar els teus programes favorits, programar recordatoris, veure des de l'inici i molt més. També tindràs disponible tot el contingut de les teves plataformes de vídeo sota demanda en un sol lloc. L’Agile TV Box et sorprendrà per la seva mida tan petita i disseny atractiu. Amb aquest dispositiu multimèdia podràs gaudir fins i tot de continguts en 4K. TV BOX AMB ANDROID TV En funcionar amb Android TV com a sistema operatiu, podràs gaudir de totes les aplicacions disponibles al Google Play Store. El teu sistema es mantindrà al dia amb les últimes actualitzacions i et permetrà descarregar una nova versió cada vegada que estigui disponible. TDT INTEGRAT El teu TV Box té integrat un sintonitzador TDT. Connectant-lo a la presa d'antena, podràs sintonitzar els canals de televisió que estiguin disponibles a la teva zona. A més a més, tindràs l'opció d’enregistrament de continguts i tenir-los a la teva disposició durant 100 dies. MÉS QUE UN DECODIFICADOR El TV Box, mitjançant les seves connexions i ports externs, et permet connectar un teclat, ratolí, joystick, discs durs i memòries USB, per poder jugar a videojocs, escoltar música, veure pel·lícules i molt més.* *Per poder obrir els fitxers hauràs de descarregar des de la nostra secció d’APLICACIONS / UTILITATS una aplicació que et permeti gestionar-los. COMANDAMENT A DISTÀNCIA PER VEU Si no vols utilitzar els botons del comandament a distància, tens disponible l’opció de control de veu. D’aquesta manera podràs fer cerques sense necessitat d'escriure. Només cal prémer el botó "MICRÒFON" i parlar tot seguit a la part superior del comandament per fer la cerca.

INSTAL·LACIÓ I ACTIVACIÓ

COM INSTAL·LO EL MEU AGILE TV BOX?


Segueix els senzills passos d'aquesta guia d'instal·lació: LA CAIXA DEL TV BOX CONTÉ:

 • 1 TV BOX 4K amb sistema operatiu Android TV certificat per Google.
 • 1 comandament a distància Bluetooth amb control de veu.
 • 1 cable HDMI.
 • 1 cable de xarxa Ethernet.
 • 1 presa d’alimentació de 220 V.
 • 2 piles AAA d’1,5 V.
CONNEXIONS DEL TV BOX:
COM ACTIVO EL MENU AGILE TV BOX?


Segueix els següents passos per activar el teu Agile TV Box: Segueix els següents passos per activar la teva app d'Agile TV Box per a mòbil o tauleta tàctil: QUANTS COMPTES DE GOOGLE PUC TENIR CONFIGURATS A L’AGILE TV BOX? Només un, que és vàlid per a tots els usuaris de l’Agile TV Box. TENS PROBLEMES PER INICIA SESSIÓ? Si és la primera vegada que accedeixes, has oblidat la contrasenya i / o vols canviar l’adreça electrònica associada a aquest compte, pots fer la petició accedint a aquest enllaç.

COMANDAMENT A DISTÀNCIA

COMANDAMENT A DISTÀNCIA


FUNCIONALITATS DEL COMANDAMENT A DISTÀNCIA: QUÈ FER SI EL COMANDAMENT A DISTÀNCIA NO FUNCIONA?

 • Comprova que les dues piles AAA d'1,5 V estan posades i en la posició de polaritat (positiu + i negatiu -).
 • Canvia les dues piles AAA d’1,5 V per altres noves que no estiguin gastades.
 • Verifica que, en tocar qualsevol botó del comandament, la llum vermella superior del comandament parpelleja.
 • Apunta el comandament correctament cap al TV Box.
 • Apaga el TV Box (desconnectant-lo de la presa de corrent). A continuació torna’l a encendre (connectant-lo novament al corrent elèctric).
 • Torna a aparellar el teu comandament a distància via Bluetooth amb el TV Box. Pressionant al mateix temps els botons OK i Android TV, fins que el comandament a distància es torni a connectar al teu Agile TV Box.

SECCIONS D’AGILE TV

CARRUSEL D'APPS


A l'apartat "APLICACIONS", Agile TV et recomanarà una selecció d'aplicacions que pots instal·lar al teu Agile TV Box. Perquè sigui més senzill, aquestes aplicacions estaran dividides en diferents apartats (Destacats, Entreteniment, Infantil...) Al carrusel de la home tindràs disponibles les aplicacions que venen preinstal·lades al teu Agile TV Box, però si prems +APPS podràs veure més aplicacions recomanades. Recorda que pots descarregar totes les aplicacions disponibles des del Google Play Store. Podràs accedir prement el botó d'Android TV al teu comandament a distància.
GUIA TV


Tindràs disponible una guia on podràs conèixer quins programes s'estan emetent o s’emetran pròximament als diferents canals de televisió en obert de la TDT. Accedint a una emissió podràs obtenir més informació i dades del canal que selecciones, podent veure-ho EN DIRECTE (si s'emet en aquests moments) amb l'opció d’ANAR AL CANAL EN DIRECTE, VEURE DES DE L'INICI o AFEGIR ENREGISTRAMENT.
EN DIRECTE


A través d'aquesta opció podràs veure en directe els diferents canals de televisió de TDT disponibles, tant nacionals com autonòmics i locals. Podràs aturar-los, veure un programa des de l'inici, afegir subtítols i molt més. Podràs navegar pels canals disponibles utilitzant les fletxes del cursor del teu comandament a distància (de dalt a baix, dreta i esquerra) per anar d'un a un altre, seleccionant el que vulguis amb el botó OK.
SECCIÓ "NO T’HO PERDIS"


Aquesta funció et permetrà recuperar de manera immediata programes, sèries i pel·lícules que ja han estat emeses i que no vas poder veure. Les trobaràs disponibles durant 7 dies consecutius a la secció "No t’ho perdis”.
ENREGISTRAMENTS


En aquesta secció trobaràs els enregistraments que hagis guardat prèviament. Disposaràs d'un màxim de 350 hores per emmagatzemar contingut i estarà disponible durant 100 dies. A més, els enregistraments no s'emmagatzemaran directament al TV Box sinó al núvol, de manera que no ocupen espai al teu dispositiu. PUC ENREGISTRAR EMISSIONS DE TELEVISIÓ? Sí, dels canals que pots veure en directe a través d’Agile TV i per als quals existeix aquesta opció d’enregistrament. Si aquesta opció no està disponible, és perquè no ho permet el mateix canal. DURANT QUANT DE TEMPS TINC DISPONIBLES ELS MEUS ENREGISTRAMENTS?
Durant 180 dies. QUANTES HORES DE PROGRAMES, PELl·LÍCULES SÈRIES PUC ENREGISTRAR?
350 hores. ON PUC TROBAR ELS MEUS ENREGISTRAMENTS? Els teus enregistraments es troben al núvol, de manera que no consumirà l'espai disponible al teu Agile TV Box. PUC ENREGISTRAR UN PROGRAMA QUE JA HA COMENÇAT? Sí, i s’enregistrarà des del principi i complet. Si no pots (perquè, per exemple, ja s’ha acabat l’emissió), hi ha l’opció d’accedir-hi des de “No t’ho perdis” durant 7 dies.
CONTINGUTS


En aquest apartat podràs descobrir contingut d'actualitat. Aquí podràs gaudir de llistes de reproducció de música, canals de notícies en directe, esports i molt més.
CERCAR


Podràs trobar títols cercant per nom, director o actor. Per fer-ho, tens 2 opcions: per mitjà del teclat del teu comandament a distància o parlant-li amb la funció de control remot per veu. Per fer una cerca dins de l'entorn Agile TV, pots fer servir un teclat virtual o el comandament a distància (o bé un teclat o ratolí connectat via USB).
LA MEVA TV


Aquí hi trobaràs els continguts que has marcat com a preferits.
CONFIGURACIÓ


Des d’aquí pots afegir un nou perfil d’usuari, cercar canals de TV, establir un control parental o configurar el TV Box. Accedint a MÉS AJUSTOS, podràs modificar la configuració de pantalla, afegir dispositius externs, modificar la configuració de so i altres opcions de configuració.
FITXA D’EMISSIÓ


Accedint a una emissió podràs obtenir més informació i dades del canal que seleccionis, podent veure-ho EN DIRECTE (si s'emet en aquests moments) amb l'opció d’ANAR A CANAL EN DIRECTE, VEURE DES DE L'INICI o AFEGIR ENREGISTRAMENT. En cas de tractar-se, per exemple, d'una sèrie o un programa que s'emet de manera regular, és possible anar a MÉS EPISODIS, PROGRAMAR RECORDATORI, AFEGIR ENREGISTRAMENT o GRAVAR SÈRIE DES D'AQUEST ESDEVENIMENT.

VIDEOCLUB

VIDEOCLUB


A la secció Videoclub, podràs tenir accés des d'un mateix lloc a les millors pelis i sèries de taquilla i als continguts inclosos a la teva subscripció sense cost addicional. A més, reuneix tots els teus serveis de TV perquè puguis trobar de manera fàcil i ràpida els continguts que vols veure i personalitza els teus continguts preferits de manera intuïtiva des del confort de la teva llar.
QUINS CONTINGUTS ESTAN DISPONIBLES AL MEU VIDEOCLUB?


De moment, tots els continguts de Rakuten TV, ja siguin de la teva subscripció
o de taquilla, i tots els continguts de subscripció de STARZPLAY.

T’anirem informant dels nous catàlegs que anem afegint al nostre Videoclub. El
nostre objectiu és que tinguis tot el contingut en un únic lloc, independentment
de qui sigui el propietari.
Podràs veure el cost o si està inclòs a la subscripció a la barra inferior quan facis una cerca.
QUINS CONTINGUTS ESTAN INCLOSOS A LA MEVA SUSCRIPCIÓ?


Tot el contingut disponible a Rakuten TV Suscripción. Si tens contractat el servei Agile TV des del 2019.07.01, tens inclòs Rakuten TV Suscripción sense cap cost addicional. Més informació
COM INICIO SESSIÓ AL MEU COMPTE DE RAKUTEN TV?


Després d'obrir l'aplicació de Rakuten TV i seleccionar INICI DE SESSIÓ, et sol·licitarà el teu usuari (adreça electrònica amb la qual has sol·licitat l'alta d'Agile TV) i la contrasenya que has creat. MÉS INFORMACIÓN
SECCIONS DEL TEU VIDEOCLUB


1- CERCA Per cercar qualsevol contingut pots fer-ho a través de la veu o amb els botons del comandament a distància. Per utilitzar la funcionalitat 'Veu', has de prémer el botó 'Micròfon' del teu comandament a distància i parlar-li a la part superior del comandament perquè el teu Agile TV trobi els continguts que vols veure. Si ho prefereixes, també pots fer la cerca de manera tradicional directament amb els botons del comandament a distància utilitzant el teclat virtual. El teu Videoclub et farà suggeriments de continguts relacionats amb la teva cerca. 2- PEL·LÍCULES En aquesta secció podràs veure totes les pel·lícules disponibles: des de les més populars fins a les de subscripció i les de taquilla (que pots comprar o llogar). Cada títol et mostrarà la informació rellevant respecte al gènere, l'any de realització i l'edat recomanada. Recorda que si es tracta d'un contingut de taquilla, el cost de la compra o lloguer de la pel·lícula no està inclòs a la teva subscripció. 3- SÈRIES En aquesta secció podràs veure les sèries més populars del moment: disponibles per la teva subscripció. 4- INCLÒS Des d'aquesta secció podràs accedir als continguts inclosos a Rakuten TV Suscripción. 5- GÈNERES En aquesta secció estan classificades totes les pel·lícules i sèries per gènere per ajudar-te a trobar els teus continguts preferits. Aquests són els gèneres definits: Acció, Aventures, Bèl·lic, Ciència-ficció, Cinema espanyol, Clàssics, Comèdia, Documental, Drama, En família, Erotisme, Fantasia, Infantil, Romanç, Terror, Thriller i Western. 6- PREFERITS En aquesta secció trobaràs la teva llista personalitzada de continguts preferits. Durant la navegació pel Videoclub podràs anar afegint pel·lícules i sèries a aquest llistat, on es guardaran les teves preferències perquè puguis consultar-les quan ho desitgis.
COM AFEGIR CONTINGUTS ALS MEUS PREFERITS?


En entrar a cada peli o sèrie trobaràs el botó "Afegeix a la meva llista" amb el qual podràs afegir continguts als teus favorits. Un cop afegit, el botó canviarà a "Eliminar de la llista", que eliminarà el contingut de preferits quan tu vulguis. Tots els continguts del Videoclub es poden valorar com a 'M'agrada' i 'No m'agrada'. Les valoracions positives generaran un nou llistat amb aquelles pelis i sèries que t'han enamorat a la secció de Preferits. Pots canviar la teva valoració sempre que vulguis.
COM INICIO SESSIÓ AL MEU COMPTE DE STARZPLAY?


Si no has iniciat sessió prèviament en l’aplicació de STARZPLAY, quan intentis
visualitzar un contingut des del videoclub, et mostrarà la següent pantalla, on
hauràs d’introduir les teves credencials en l’opció d’Iniciar Sessió.

AJUDA

EL MEU AGILE TV BOX NO FUNCIONA


 • Comprova que està ben connectat a la presa de corrent.
 • Revisa que la llum inferior és de color verd. Si és vermella, prem el botó superior del TV BOX o el botó de Connexió/desconnexió del comandament a distància.
 • Comprova que dirigeixes el comandament en direcció al TV Box.
 • Verifica que, en prémer qualsevol botó, s’encén un indicador taronja a la part inferior del TV Box.
 • Desconnecta el TV Box de la presa de corrent, torna a connectar-lo i deixa que arrenqui automàticament.
COM ENGEGO EL TV BOX SI ESTÀ EN ESPERA?


Prem el botó de Connexió/desconnexió del comandament a distància o el botó de la part superior del TV Box. Tingues en compte que després de diverses hores d'inactivitat, el dispositiu es posarà en suspensió per estalviar energia.
COM APAGO EL TV BOX?


Prem el botó de Connexió/desconnexió del teu comandament a distància durant uns deu segons. També el pots desconnectar de la xarxa elèctrica.
EL MEU COMANDAMENT A DISTÀNCIA NO FUNCIONA


 • Comprova que les dues piles AAA d'1,5 V estan posades i en la posició de polaritat (positiu + i negatiu -).
 • Canvia les dues piles AAA d’1,5 V per piles noves.
 • Verifica que, en tocar qualsevol botó del comandament, la llum vermella superior del comandament parpelleja.
 • Apunta el comandament correctament cap al TV Box.
 • Apaga el TV Box (desconnectant-lo de la presa de corrent) i a continuació torna a encendre’l (connectant-lo novament al corrent elèctric).
 • Torna a aparellar el comandament a distància amb el TV Box a través de Bluetooth.
EL MEU TV BOX NO TÉ SO


SI NO HI HA SO AL TEU AGILE TV BOX, ET RECOMANEM:

 • Repassa si la connexió HDMI amb el televisor és la correcta i les connexions d’àudio (si n’hi ha) per la sortida òptica.
 • Connecta un altre cable HDMI.
 • Comprova el volum del televisor.
 • Comprova si l'emissió que mires té àudio.
 • Comprova si hi ha algun equip d'àudio extern connectat i desconnecta'l.
 • Desconnecta el TV Box de la presa de corrent, torna a connectar-lo i deixa que arrenqui automàticament.
Si res d'això ha funcionat, restableix la configuració de fàbrica. Segueix els passos que s'indiquen en aquest vídeo.
MOLT IMPORTANT: Si fas això, perdràs tots els continguts, aplicacions i configuracions pròpies que hagis creat fins al moment. Si després de reiniciar la caixa segueix apareixent aquest error, si us plau, contacta amb atenció al client i indica a l'agent la teva incidència perquè l'equip tècnic es posi en contacte amb tu. Per MODIFICAR LA CONFIGURACIÓ DEL SO segueix els passos explicats al següent vídeo: PUC REPRODUIR EL SO A TRAVÉS D'UN DISPOSITIU EXTERN? El so de la TDT no es pot reproduir a través d'un dispositiu extern. No obstant això, si reprodueixes un altre contingut, podràs escoltar-ho a través del dispositiu Bluetooth sense cap problema.
NO HI HA IMATGE DELS CANALS DE TELEVISIÓ


 • Revisa si la connexió HDMI amb el televisor és la correcta.
 • Comprova que has seleccionat l’entrada HDMI corresponent del televisor.
 • Torna a sintonitzar els canals de TV.
 • Comprova que tens connectat al TV Box el cable d’antena (coaxial) de la presa d’antena de la casa.
PROBLEMES PER SINTONITZAR ELS CANALS DE LA TV


Per resintonitzar els canals de la TV, segueix els passos indicats al següent vídeo:
COM INSTAL·LO UNA APP?


Segueix els passos explicats al següent vídeo per instal·lar les teves aplicacions preferides:
COM FAIG UN RESTABLIMENT DE DADES DE FÀBRICA?


Per restablir el teu dispositiu segueix els passos del següent vídeo: MOLT IMPORTANT: Si fas això, perdràs tots els continguts, aplicacions i configuracions pròpies que hagis creat fins al moment.
COM FORÇO L'ACTUALIZACIÓ DEL MEU AGILE TV BOX?


L'App d’Agile TV s'actualitza automàticament portant-lo a suspensió o cada 6 hores. Però, si per algun motiu vols actualitzar-lo immediatament, segueix aquests passos:
COM SINTONITZO ELS CANALS SENSE ANTENA (STREAMING)?


Agile TV aconsella l'ús del dispositiu amb el cable d'antena i el cable Ethernet connectats al dispositiu. També podràs veure els canals TDT per internet ajustant la configuració dels canals a streaming. Aquesta opció no garanteix la recepció del 100% dels canals. Per configurar l'opció de streaming, accedeix a "CONFIGURACIÓ" i escaneja els canals de la TDT, segueix aquests passos per escanejar els canals de la TDT. Si no troba cap canal, l'opció de streaming s'activarà automàticament.
PUC ENVIAR CONTINGUT AL MEU AGILE TV DES DEL MEU MÒBIL O TAULETA TÀCTIL?


Sí, pots enviar el contingut des del teu telèfon intel·ligent o tauleta tàctil a través del teu Agile TV Box al teu televisor, a través de GOOGLE CAST / CHROMECAST. En aquest vídeo et mostrem com fer-ho:
COM PUC ESTABLIR EL CONTROL PARENTAL?


Per configurar el control parental has d'accedir al menú d'Agile TV, allà hauràs de seguir els següents passos:

 • Entra a: Configuració > Canviar el meu perfil.
 • Selecciona el perfil que vols canviar. Una vegada seleccionat el perfil, t’apareixerà l’opció d’activar el control parental. Allà podràs introduir un PIN de 6 dígits (el PIN per defecte és 123456).
Aquesta opció només estarà disponible si has accedit com USUARI ADMINISTRADOR (el primer usuari que surt al llistat). Els altres perfils no poden establir cap control parental. Podràs activar la restricció per edat segons la classificació dels continguts (TP a +7, +12, +16 i +18 anys). Un cop seleccionada la franja d'edat que vols restringir, en accedir als continguts d'edat superior et demanaran que introdueixis el PIN de 6 dígits per poder accedir. Aquesta restricció només s'aplica als continguts als quals s'accedeixi a través de l’Agile TV, com canals de televisió, enregistraments, t'ho vas perdre i Videoclub. Els continguts d'aplicacions de tercers, com Prime Video, gestionen el seu propi control parental: hauràs de configurar-ho dins d'aquestes aplicacions de manera independent. COM MODIFICAR EL MEU PIN? Si vols modificar la clau PIN, pots fer-ho accedint al PERFIL DE L’ADMINISTRADOR des de: CONFIGURACIÓ / CANVIAR PERFIL / EDITAR (icona del llapis) i CANVIAR PIN.
QUANTS COMPTES DE GOOGLE PUC TENIR CONFIGURATS A L’AGILE TV BOX?


Només un, que és vàlid per a tots els usuaris de l’Agile TV Box. Podràs configurar-lo a les pantalles inicials o fer-ho en un altre moment accedint al Google Play Store.
PUC ACCEDIR A AGILE TV DES DE L'ESTRANGER?


Pots gaudir d'Agile TV únicament al territori espanyol.
PUC ENREGISTRAR EMISSIONS DE TELEVISIÓ?


Sí, dels canals que pots veure en directe a través d’Agile TV i per als quals existeix aquesta opció d’enregistrament. Si aquesta opció no està disponible, és perquè no ho permet el mateix canal. DURANT QUANT DE TEMPS TINC DISPONIBLES ELS MEUS ENREGISTRAMENTS? Durant 180 dies. QUANTES HORES DE PROGRAMES, PEL·LÍCULES O SÈRIES PUC ENREGISTRAR? 350 hores. ON PUC TROBAR ELS MEUS ENREGISTRAMENTS? Els teus enregistraments es troben al núvol, de manera que no consumirà l'espai disponible al teu Agile TV Box. PUC ENREGISTRAR UN PROGRAMA QUE JA HA COMENÇAT? Sí, i s’enregistrarà des del principi i complet. Si no pots (perquè, per exemple, ja s’ha acabat l’emissió), hi ha l’opció d’accedir-hi des de “No t’ho perdis” durant 7 dies.
COM CONNECTAR UN DISPOSITIU BLUETOOTH AL TEU AGILE TV?


Entra a la següent ruta: CONFIGURACIÓ> MÉS AJUSTOS> ACCESSORIS> AFEGIR ACCESSORI. Quan facis clic a "AFEGIR ACCESSORI" el teu Agile TV començarà la cerca dels dispositius disponibles per vincular. És important assegurar-se que el Bluetooth està actiu. PUC REPRODUIR EL SO A TRAVÉS D'UN DISPOSITIU EXTERN? El so de la TDT no es pot reproduir a través d'un dispositiu extern. No obstant això, si reprodueixes un altre contingut, podràs escoltar-ho a través del dispositiu Bluetooth sense cap problema.
DUBTES SOBRE CANALS EN DIRECTE


QUINS CANALS DE TV PUC VEURE A AGILE TV? Des d’Agile TV és possible accedir als canals nacionals de TDT en obert tant en SD (Definició Estàndard) com HD (alta definició), tant públics com privats. Segons la regió en què et trobis podràs gaudir així mateix de canals autonòmics i locals (fins i tot estrangers si estàs a prop d'alguna frontera). COM SINTONITZAR ELS CANALS DE TV? Per poder veure els canals de TV en obert només cal que connectis a la presa d'antena de la teva llar un cable coaxial i després aquest a la presa d'antena del teu Agile TV Box. Accedeix a: CONFIGURACIÓ / CERCAR FONTS DE CANALS / CANALS DE TELEVISIÓ Es buscaran els canals disponibles de manera automàtica. Pots veure el procés pas a pas en aquest vídeo. COM ORDENO ELS CANALS? És molt senzill ordenar els canals de televisió al teu gust seguint aquests simples passos: CONFIGURACIÓ / MÉS AJUSTOS / CANVIAR PERFIL i clica al LLAPIS. A continuació, vés a GESTIONAR CANALS i finalment ORDENAR CANALS. Aquí ja pots prémer el canal que vulguis canviar d'ordre i moure’l fins a la posició que vulguis col·locar-lo.
DUBTES SOBRE IDIOMA I SUBTÍTOLS


IDIOMES Pots accedir als continguts en castellà, encara que alguns estaran disponibles en anglès i altres idiomes, depenent de l'origen d’aquests. SUBTÍTOLS Hi ha continguts que donen l'opció d'accedir als mateixos de manera subtitulada, en castellà, anglès o altres idiomes, depenent de l'origen d’aquests.
COM CANVIO LA CONFIGURACIÓ DE LA MEVA PANTALLA?


Per canviar el format de la pantalla al teu Agile TV has de seguir els següents passos: Accedeix a: CONFIGURACIÓ> MÉS AJUSTOS> PANTALLA> RESOLUCIÓ Selecciona una opció entre les predeterminades disponibles. També pots seleccionar l'opció "OVERSCAN". Aquí s'obrirà una altra pantalla per redimensionar la seva pantalla amb les fletxes del cursor del comandament a distància, de manera manual.

MÒBIL O TAULETA TÀCTIL

COM ACTIVO L'APP D'AGILE TV DES DEL MÒBIL O TAULETA TÀCTIL?


Introdueix l’ADREÇA ELECTRÒNICA amb la qual t'has donat d'alta al servei i crea la teva CONTRASENYA.Si vols modificar la teva CONTRASENYA, pots accedir a aquest enllaç i fer la petició. Pots veure el vídeo d'activació a continuació:
COM PUC ENVIAR CONTINGUT AL MEU AGILE TV DES DEL MEU MÒBIL O TAULETA TÀCTIL?


Per enviar contingut des del teu mòbil o tauleta tàctil a la teva TV mitjançant CHROMECAST / GOOGLE CAST, segueix els passos explicats en aquest vídeo:

Tens més dubtes?

Posa't en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre

formulari de contacte i resoldrem tots els teus dubtes.